Prodej několika nepotřebností na Aukru 10. 5. 2009

Jenom taková rychlá zmínka - na Aukru prodávám pár věcí, které již nepotřebuji, tak se mrkněte, třeba se vám to bude hodit.


Ani ne za měsíc totiž poletím znovu do USA (teda pokud dostanu v úterý vízum, tak mi držte palce) a tak rozprodávám zbytečnosti, které jsem si pořídil  ještě v době kdy jsem měl dostatek peněz na nákup blbin.

Jinak zápisky z Ameriky ještě plánuju dopsat, takže si nechte tento blog stále ve svých RSS čtečkách.

Komentáře

Shingen 10. května 2009 v 19:51

Hmmm :-), zase za louži. A s OL si ani nehnul :-P

Will-Rock 15. května 2009 v 0:03

Skoda. Tu klavesnici-mys bych koupil hned.

conny 26. května 2009 v 21:12

nazdar "kyčele" :-)) , narazil jsem na aukru na tvůj (teď už asi bývalý :-) ) přehrávač uSoft ZUNE a za tu vyvolávací cenu by se mi 80G fakt dost líbilo, ale už je asi pozdě, co? Kdyby to ještě bylo aktuální, tak bych rád věděl, jestli podporuje mass storage, nebo se to musí synchronizovat přes něco jako SonicStage (Sony), nebo WMP10 (MTP zařízení). Jinak máš pěkný stránky a teď v současné době asi i docela dobrodružný život, podle toho, co tady píšeš :-) ! Tak aspoň přeju hodně úspěchů v USA

admin 27. května 2009 v 11:33

nazdar (c) Conny :)
už ho nemám, přesně jak říkáš ... poslal jsem ho výherci na dobírku... ještě se nevrátil ani přehrávač, ani peníze... kdyby se vrátil přehrávač, tak ti dám vědět :D
Mass Storage to neumí (aspoň ten firmware co jsem tam měl to neuměl, možná to už změnili). Synchronizace byla pravděpodobně přes MTP do Zune SW, který se stahuje na ofic. stránkách nebo jej lze syncovat s WMP.
Jinak nevím jestli mám život dobrodružný, ale určitě se nenudím.
Až se vrátím, tak skočíme na pivko někam, ne?

conny 26. června 2009 v 18:04

ahoj Peťo, zájem o Zune stále platí (teda podle ceny... :-) ), a co se pivka týče ( nějak jsem si tě spojoval spíš se zeleným čajem - to asi ta Čína, nebo co :-), a ty teďka v USA - život je plný paradoxů.... :-)) ), tak určitě nejsem proti, až se objevíš v ČR. Když jsem mluvil loni v září s Maršounem, tak říkal něco v tom smyslu, že až udělá toho Bc.,tak to chtěl zapít - tak by se dalo na "jedno" zajít a povyprávěl bys zážitky......:-)

Okomentovat